Каталог товарів
Вам передзвонити?

Переваги світлодіодних ламп

Світлодіодне освітлення, здобуло популярність серед простих споживачів нещодавно. Все частіше люди почали цікавитись цим інноваційним освітленням, але що ж призводить до виникнення такого бажання купити світлодіодні лампи. Річ у тому, що використання світлодіодів має певний ряд переваг.

Перша і основана перевага, на якій одразу наголошують говорячи про лампи з використанням світлодіодів – це економічність. При однакових, в порівнянні з іншими лампами, рівнях освітленості, вона споживає найменшу кількість енергії.

Термін служби світлодіодних ламп

Наступна, не менш важлива перевага - це термін служби. Слід наголосити, якщо використовувати світлодіодну лампу 10-12 годин на добу, то можна продовжити її термін служби до 12 років. А допустимий температурний діапазон роботи такої лампи значно більший ніж в інших. Світлодіодна лампа може нормально працювати навіть при температурі в -60 °C, чого не скажеш, наприклад, про енергозберігаючу лампу.

Також, приємною перевагою є моментальне загорання на повну потужність. Для прикладу, люмінесцентна лампа досягає максимальної яскравості за, приблизно за дві хвилини.

Микола Селезньов

Експерт Інтернет магазину «РЕС.юа»

Цікаво знати:

Ще одним плюсом використання світлодіодних ламп є те, що часті включення/виключення ніяким чином не впливають на їх роботу.

Екологічність - це наступна перевага світлодіодних ламп, перед люмінесцентними, енергозберігаючими та іншими.

Ціна на світлодіодні лампи

Слід зазначити, єдиний недолік світлодіодних ламп – це ціна. Але з кожним роком, на ринку освітлення все більше компаній презентує свої новинки з використанням світлодіодів, що під тиском конкуренції, призводить до поступового зниження цін.

Отже, підіб’ємо підсумки, головними перевагами світлодіодних ламп є: економічність, більший термін дії, екологічність, широкий діапазон температур роботи та моментальне загорання. Купити світлодіодну лампу ви можете в нашому інтернет – складі електрики RES.UA, при виникненні будь-яких питань, ви маєте змогу поспілкуватися з нашим менеджером, який обов’язково допоможе вам у виборі.

Коментарі
Схожі статті
27.04.2016
Як утилізувати люмінесцентну лампу
Як утилізувати люмінесцентну лампу
На сьогодні енергозберігаючі джерела світла майже повністю витіснили традиційні лампи розжарювання. У них набагато менше енергоспоживання, мають більш приємний і комфортний світловий спектр...
01.02.2020
Настільна лампа на струбцині: надійне кріплення, тривала робота
Настільна лампа на струбцині: надійне кріплення, тривала робота
Такий тип настільних світильників має ряд переваг, розглянемо їх та переглянемо відео по встановленню настільної лампи на струбцині до поверхні.....
04.02.2020
Чому саме світлодіодне вуличне освітлення
Чому саме світлодіодне вуличне освітлення
Чи знали Ви, що ККД звичайної лампочки розжарювання складає близько 2%-5%(інші 95% йдуть на нагрів)? При таких показниках використання електроенергії зовсімне ефективне, бо вона майже вся спрямовується не на випромінювання світла...
11.01.2019
Вуличні світильники - типи, призначення, допомога при виборі
Вуличні світильники - типи, призначення, допомога при виборі
Залежно від площі, яку необхідно освітлювати, висоти конструкцій, питання як вибрати вуличні світильники, стає актуальним, тому що потрібно забезпечити оптимальне освітлення без перевитрат на експлуатацію та ремонт.....
11.05.2017
Як вибрати промислові світильники
Як вибрати промислові світильники
Освітлення виробничих приміщень, складів, цехів, будівельних майданчиків, адміністративних будівель - одна з найважливіших умов для організації ефективного і безпечного робочого процесу. Рівень освітленості прямим чином впливає на працездатність, здо..
21.07.2022
Як підключити світлодіодні світильники
Як підключити світлодіодні світильники
Сучасні тенденції енергозбереження орієнтовані на перехід до меншого споживання електроенергії без втрати якості освітлення. Найбільш економічними джерелами світла на сьогоднішній день є світлодіоди...
21.07.2022
Як підключити галогенну лампу
Як підключити галогенну лампу
На ряду з світлодіодами, галогенні лампи повсякденно використовуються в побутових умовах як економічне і довговічне джерело світла. Аналогічно, як і світлодіодне освітлення, так і цей тип є двох номіналів напруги: 12 і 220 В. Особливості їх роботи і ..
27.07.2023
Світлодіодні лампи Е27 - популярний цоколь з перевагами LED освітлення
Світлодіодні лампи Е27 - популярний цоколь з перевагами LED освітлення
Інтернет-склад RES.UA пропонує більше 115 моделей лід ламп Е27 з різною потужністю і формою. Для вірного вибору лампочок потрібно звернути увагу на ряд параметрів, описаних у статті..
30.11.-0001
Shark-24 - розпаковка, огляд, підключення - нове відео на YouTube-каналі
Shark-24 - розпаковка, огляд, підключення - нове відео на YouTube-каналі
На нашому каналі новий відеоогляд світлодіодного світильника з датчиком руху моделі Shark-24 від турецького виробника Horoz Electric. Це сучасний світильник, підійде для приміщень які не потребують постійного освітлення...