Каталог товарів
Вам передзвонити?

Світлодіодні лампи Е27 - популярний цоколь з перевагами LED освітлення

  1. Області використання
  2. Обираємо лампу за формою (конструкцією)
  3. Вибір лампи по потужності
  4. Кольорова температура та світловий потік
  5. Де можна купити світлодіодні лампи e27

Найпопулярніший тип цоколя, який зараз використовується в побуті - Е27. Він застосовується як в лампах з вольфрамовою ниткою, так і в сучасних світлодіодних. Це дуже зручно і практично, так як немає необхідності міняти патрони світильників, люстр, торшерів. Крім того лампочки мають часто класичну форму у вигляді груші, але виконана з міцного пластику. Це дозволяє уникнути осколків і травматизму, хоча такі прилади практично не розбиваються, хіба тільки на них наступити або сильно вдарити.В RES.UA у наявності більше 115 моделей лед ламп різної потужності та форми з цоколем Е27. Для зручного пошуку потрібних Вам ламп скористайтеся фільтром, або обирайте модель на основі параметрів, описаних нижче. Маркування Е27 означає, що прилад має різьбовий цоколь (ще з часів лампи Едісона "Е"), а 27 - діаметр (в мм) сполучної частини.

Області використання:

  1. У побуті: світильники, лампи, бра;
  2. На виробництві: офісне освітлення, настільні лампи. У промислових приміщеннях практично не використовуються.

Завдяки великому робочому ресурсу, безпеки (лампа практично не нагрівається), стабільності роботи та цоколю Е27 таке освітлення все більше завойовує популярність серед звичайних споживачів та компаній.

Микола Селезньов

Експерт Інтернет магазину «РЕС.юа»

Цікаво знати:

Яскраві світлодіодні лампи витрачають значно менше електроенергії, порівняно з іншими джерелами світла. Крім того, світло, яке випромінює 14-ватова LED-лампа, залишиться на тому ж яскравому рівні, що і світло від 100-ватової лампи розжарювання.

Параметри лед ламп Е27

Існує кілька критеріїв, за яких необхідно вибирати освітлювальні прилади. Деякі з них першочергові, інші менш важливі і впливають більше на естетичну складову.

1. Форма (конструкція). Найбільш популярною є груша (маркування А), крім того часто використовуються: свічка (B, C), гриб (R), куля (G).

lampa-grib-R
"Гриб" (R)
lampa-svecha-C
"Свічка" (B, C)
lampa-grusha-A
"Груша" (А)
lampa-shar-G-P
"Шар" (G, P)

2. Потужність. На відміну від старих, в світлодіодних лампах з цоколем Е27 порядок цього параметра набагато менше і становить 1,5 - 30 Вт. При однакових заявлених параметрах, все ж може бути відхилення на 10-15% від фактичної потужності. У нашому магазині доступні моделі лед лампочок з цоколем Е27:

Малопотужні (3-5W)
Середньої потужності (6-9W)
Високопотужні (10-15W)
Надпотужні (20-100W)

3. Кольорова температура. Не плутайте її з атмосферною температурою. Вона вказує наскільки випромінюється спектр близький до білого. Лампа розжарювання має теплий жовтий спектр, в той час як світлодіодні існують з широким діапазоном від 2700 до 7000 К. Чим вище цифра, тим більш холодне світло ви отримаєте.

Теплий білий (2700-3000К)
Нейтральний білий (4000-4500К)
Холодний білий (5000-6500К)

4. Світловий потік характеризує кількість випромінюваного світла світлодіодом, іншими словами яскравість. Обираючи лампи в нашому магазині зверніть увагу на цей показник. Діапазон в побутової світлової інсталяції 100 - 6500 Лм. Чим більше - тим яскравіше. Для того, щоб вибрати потрібну кількість люменів, яка повинна бути у лампі, скористайтеся фильтром під назвою "Світловий потік, Лм", його можна знайти, натиснувши зелену кнопку "всі моделі".

Купити світлодіодні лампи e27 в профільному інтернет-магазині res.ua

Таке обладнання доцільно купувати тільки у офіційних представників брендів. Це пов'язано з наявністю сертифікатів відповідності, нижчої ціни, гарантійних зобов'язань. У магазині res.ua ви можете купити MAXUS, Phillips, FERON, EUROLAMP, Lemanso. Ціни світлодіодних ламп e27 дуже коливаються в залежності від характеристик. Для побутового використання цілком достатньо лампочки з ціновою категорією до 100 грн.

Коментарі
Схожі статті
02.09.2016
Як вибрати лампи світлодіодні
Як вибрати лампи світлодіодні
Технологія виготовлення лампочок розжарювання прослужила людям більше ста років. За характеристиками, від такої лампи тепла було більше, ніж світла. Через таку неекономічність все більше людей переходять на більш вигідне енергозберігаюче освітлення. ..
11.03.2019
Правильне освітлення для спальні
Правильне освітлення для спальні
Освітлення у спальні повинне створювати атмосферу комфорту і бути рівномірним, світла повинно вистачати. Тому слід визначитися не лише з базовим освітленням, а й продумати торшери, бра, на столику біля ліжка світильник...
28.07.2023
Переваги світлодіодних ламп
Переваги світлодіодних ламп
Світлодіодне освітлення, здобуло популярність серед простих споживачів нещодавно. Все частіше люди почали цікавитись цим інноваційним освітленням, але що ж призводить до виникнення такого бажання купити світлодіодні лампи.....