Каталог товарів
Вам передзвонити?

Розетки та вимикачі: вибір по виробникам

  1. Розетки та вимикачі високого цінового сегменту
  2. Оптимальне співвідношення ціни і якості
  3. Бюджетний варіант вітчизняного виробника
  4. Де вигідно купити вимикачі та розетки

У кожному приміщенні незалежно від сфери використання є розетки і вимикачі. Що далеко не випадково, адже вони є основними приладами електророзподілення у квартирі та будинку. На сьогоднішній день розетки і вимикачі є не тільки інструментами для управління освітленням і електроживленням, але і невід'ємним елементом дизайну інтер'єру.

Напевно, багато хто з вас задавалися питанням про те, як же правильно обрати виріб, на що звернути увагу, а що має насторожити. Ні для кого не секрет, що неправильний вибір таких важливих приладів може не тільки зіпсувати інтер'єр, але і стати причиною пожежі. Критеріїв вибору цих елементів не так багато, всього чотири: тип приміщення, зовнішній вигляд, ціна та виробник. Перед вибором фурнітури необхідно подумати про те, в які додаткові функції ви потребуєте. Для приміщення з підвищеною вологістю слід звернути увагу на вироби із захисною кришкою. Для запорошених приміщень або дитячої - зі шторкою.

Розетки та вимикачі високого цінового сегменту

Як відомо, запорукою успішного інтер'єру є увага до всіх деталей, починаючи від меблів і закінчуючи розетками з вимикачами.

rozetki-i-vikluchateli-legrand

Французька компанія Legrand подумала про те, щоб у вашому домі все повинно бути ідеально. Не дивлячись на чималу ціну продукція Легранд відрізняється високою надійністю, довговічністю і безпекою. Не дарма вона користується попитом у всьому світі, при тому, як в житлових приміщеннях, так в офісах та інших комерційних приміщеннях. Секретом успіху даної продукції є те, що компанія завжди дотримується високих стандартів. Чудовий дизайн, висока якість і надійність утримують продукцію даної компанії не вершині рейтингу.

schneider-electric-rozetki

Schneider Electric ще одна французька фірма, розетки і вимикачі якою володіють відмінною якістю. Компанія є одним з провідних виробників електротехнічної продукції. Schneider Electric випускають кілька серій автоматичних вимикачів та пристроїв з функцією захисного відключення. Крім того, компанія є визнаним лідером та законодавцем моди в області розеток і вимикачів. Саме завдяки високій якості та асортименту який постійно збільшується, продукція компанії користується величезним попитом у всьому світі.

Оптимальне співвідношення ціни і якості

Компанія «DERNEK GRUP» в Туреччині є однією з небагатьох, які входять до числа найбільших виробників продукції електротехнічного призначення. Сучасні розетки і вимикачі виробляються під торговою маркою LEZARD. Продукція компанії відповідає високим стандартам, що разом з прийнятною вартістю дозволяє їй впевнено тримати планку товарів середнього цінового діапазону. При виробництві розеток та вимикачів використовується негорючий Полікарбонат, фірми BAYER Німеччина, що мінімізує ризик виникнення пожежі.

rozetki-i-vikluchateli-lezard

Viko - турецька компанія. На ринку з 1966 року, в 2011 році її викупила компанія Panasonic. Продукція компанії запам'ятовується своєю довговічністю і унікальним дизайном. Крім це електротехнічні вироби даної фірми з успіхом використовують в 70 країнах. Асортимент продукції тут дуже широкий, до вашої уваги надається кілька лінійок розеток і вимикачів, що відрізняються по дизайну та функціоналу. Прийнятна вартість дозволяє купити товари даного виробника практично будь-кому.

rozetki-i-vikluchateli-viko

EL-BI Туреччина - компанія утворилася в 1987 році і спочатку виготовляла залізні вироби. Однак на сьогоднішній день займається виробництвом електротехнічної продукції. Нині можна вибрати для себе оптимальний варіант електрофурнітури однією з декількох лінійок. Продукцію EL-BI вигідно виділяє на тлі конкурентів елегантний дизайн, надійність і довговічність. Ви зможете запросто вибрати розетку із заземленням або стильний вимикач, який буде підходити до інтер'єру приміщення.

rozetki-i-vikluchateli-elbi

Також компанія подбала про безпеку на вулиці та в приміщеннях з високою вологістю випустивши спеціально розроблені розетки з захистом. Такі розетки мають спеціальну пластикову кришку і шторки, які не дозволить волозі потрапити в пристрій. А широкий вибір прохідних вимикачів допоможе вам запросто управляти освітленням з будь-якої точки будинку. Вся продукція сертифікована і повністю відповідає вимогам. Використання високо якісних комплектуючих дозволить вам користуватися продукцією довгі роки.

Бюджетний варіант вітчизняного виробника

Для тих, хто обмежений у коштах і шукає дешеві розетки і вимикачі можна запропонувати відчизняну продукцію більш бюджетного сегмента від бренду Lemanso.

Лемансо - компанія, що випускає електротехнічну продукцію бюджетного сегмента. Не дивлячись на низьку ціну, прилади відповідають всім вимогам. Вашій увазі пропонується продукція декількох лінійок, завдяки власному дизайну які можуть бути встановлені у будь-якому приміщенні.

Відносно дизайну, ви повинні вирішити чи вироби повинні яскраво виділятися на тлі приміщення або навпаки бути прихованими.

Тільки в нашому магазині ви зможете придбати найбільш якісну електротехнічну продукцію в Україні. Магазин має більше 850 моделей різних виробників електроінсталяції. Пропонує кращі ціни, так як працює безпосередньо з постачальниками. Менеджери допоможуть вибрати оптимальний варіант для Вас. Ви отримаєте грамотну кваліфіковану відповідь на будь-яке вас питання.

Коментарі
Схожі статті
26.04.2016
Розташування розеток і вимикачів в квартирі
Розташування розеток і вимикачів в квартирі
Розміщення розеток і вимикачів в квартирі має відповідати стандартам, крім того потрібно забезпечити зручність для користувачів. Необхідно наперед прогнозувати і передбачати місця в стіні для електроприладів...
18.02.2019
Як підключити прохідний вимикач
Як підключити прохідний вимикач
Прохідний вимикач - комутуючий прилад для дублюючого «включення ↔ виключення» побутових та промислових світильників. Оснащення такими елементами полегшує управління освітленням з віддалених місць території...
17.07.2023
Розетки із захистом від дітей: корисні поради по електробезпеці в дитячій кімнаті
Розетки із захистом від дітей: корисні поради по електробезпеці в дитячій кімнаті
Розглянемо 4 простих правил електробезпеки в дитячій кімнаті: найголовніше - розетки в дитячій повинні бути надійно захищені. Існує декілька видів розеток із захистом від дітей...