Каталог товарів
Вам передзвонити?

Дропшиппінг електротоварів - умови та ціни

На сьогоднішній день запустити
повноцінний, якісний інтернет-
магазин з чітко налагодженою роботою,
хорошим асортиментом та короткими
термінами доставки справа є достатньо
витратна. Офіси, склади, товари,
менеджери - задоволення не з
дешевих. Що ж робити людям
з обмеженим бюджетом, але
великим бажанням запустити
свій інтернет-магазин?

На сьогоднішній день запустити
повноцінний, якісний інтернет-
магазин з чітко налагодженою роботою,
хорошим асортиментом та короткими
термінами доставки справа є достатньо
витратна. Офіси, склади, товари,
менеджери - задоволення не з
дешевих. Що ж робити людям
з обмеженим бюджетом, але
великим бажанням запустити
свій інтернет-магазин?

Відповідь проста -
робота за схемою
ДРОПШИППІНГ!


Чому це вигідно?

1

Без стартового капіталу

2

Без складу

3

Без штату
працівників

4

Без турбот
про доставку

Як формується прибуток?

ДРОПШИППІНГ або Пряме постачання - це вид підприємницької діяльності (найчастіше в мережі Інтернет), який полягає в реалізації товарів виробника посередником (дропшиппером, англ. dropshipper ).

Ключевое отличие дропшиппинга - купленный товар отправляется покупателю напрямую от производителя.

Чому це вигідно? Ви замовляєте у нас товар за дропшипінговою ціною та продаєте його клієнтам за роздрібною, яку встановлюєте самостійно.

При цьому різниця між дропшипінговою та роздрібною ціною і становить ваш заробіток. Це дуже вигідно, враховуючи, що вам не потрібно нічого робити, достатньо лише передати замовлення нам - всі турботи щодо формування та доставки замовлення ми беремо на себе.




Навіть вирішивши працювати за схемою дропшипінг, перед вами стає складне завдання - як вибрати надійного постачальника, який забезпечить своєчасне та якісне постачання товарів вашим клієнтам?


З чого почати?




Реєструйтеся
Як наш партнер

Реєстрація вас ні до чого не зобов'язує, проте надає великі переваги:
після реєстрації ви зможете бачити на сайті ваші ціни як дрошиппера - вони суттєво нижчі за роздрібні.
Ви отримуватимете по E-mail важливі новини та акційні пропозиції.






Як завантажити товари
на сайт або в соцмережі

Правила співробітництва по дропшиппінгу: питання, що часто ставляться


Дропшипінг – як це працює?
Система складається із трьох елементів: постачальник => дропшиппер => покупець. Покупець звертається до дропшиппера, той передає замовлення постачальнику, постачальник відправляє товар безпосередньо замовнику.  
 
Як зайнятися дропшипінгом з RES.ua?
Все дуже легкого. Вам потрібно пройти реєстрацію на сторінці "Швидка реєстрація" . Після підтвердження реєстрації всі ціни на сайті зміняться з роздрібних на дропшиппінгові, і тепер ви можете робити замовлення по них. 

Як зареєструватись на сайті? Що робити, якщо не вдається зареєструватися?

Для реєстрації передбачено форму, в якій вам необхідно ввести своє прізвище, ім'я, по батькові, контактний телефон та адресу електронної пошти. Після натискання кнопки «Зареєструватися» на вказану адресу пошти надходить лист, у тексті якого знаходиться посилання для підтвердження реєстрації. Натискаєте на неї і готово – Ваша реєстрація підтверджена, всі ціни на сайті змінняться на дропшипінгові.
Регистрация обычно не вызывает никаких сложностей, однако, если проблемы все же возникли, вы можете обратиться к онлайн-консультанту, который оперативно придет Вам на помощь.
 
Як здійснити замовлення? 
Виберіть потрібні товари (колір, розмір, кнопка "Купити"), потім натискаєте кнопку «Оформити замовлення». Важливо: ооформляєте замовлення на своє ПІБ та свій номер телефону. Адресу вибираєте Вашого клієнта. У коментарі до замовлення пишіть ПІБ та номер телефону Вашого клієнта. Обов'язково вкажіть посилання на сторінку свого інтернет-магазину на сайті або в соціальних мережах, де розміщені наші товари.
 
Як відбувається розрахунок покупця із дропшиппером?
Для Вас пропонується два варіанти:
  • Передоплата – у такому разі покупець здійснює передоплату за встановленою вами роздрібною вартістю, ви (дропшиппер) оформляєте замовлення, перераховуєте суму за дропшиппінговою вартістю товару, а різниця складає ваш прибуток. Для здійснення платежу в такий спосіб вам необхідно при оформленні замовлення вибрати спосіб оплати «Приват 24, карткою VISA / MASTERCARD (LiqPay)» та сплатити онлайн.
  • Післяплата – покупець оплачує покупку після її отримання післяплатою за дропшиппінговою ціною. Якщо ваш клієнт бажає оплачувати замовлення готівкою при отриманні, вам слід отримати свій заробіток (Різницю між вашою роздрібною та нашою дропшипінговою ціною)  в якості передоплати. При оформленні замовлення обирайте спосіб оплати «Оплата готівкою при отриманні». Слід враховувати, що в цьому випадку додатково сплачується вартість зворотної доставки грошей за тарифами транспортної компанії. 
Як формується дохід дропшиппера?
Головна відмінність дропшиппера від звичайного покупця – вартість закупівлі товару. Після реєстрації як дропшиппера ви здійснюєте закупівлі за дропшиппінговими цінами (нижче за роздрібні), а продаєте товар покупцям за роздрібними цінами, які встановлюєте самостійно, але не нижче ціни РРЦ, яка вказана в картці товару вище за Дроп ціною. Різниця між нашою дропшиппінговою ціною та ціною, за якою ви продали товар, становить ваш дохід.
Важливо розуміти, що дропшипперські ціни на сайті RES.ua можуть змінюватися через зміни курсу долара та переоцінки окремих товарних позицій. Починаючи роботу з дропшиппінг, ви підтверджуєте, що усвідомлюєте наслідки змін цін. Якщо дропшиперська ціна зменшиться, це призведе до збільшення вашого заробітку. Якщо дропшиперська ціна збільшиться, ваш заробіток може зменшитися. Оскільки націнку ви завжди виставляєте на свій розсуд, при оформленні кожного замовлення у нас на сайті ви повинні приймати усвідомлене рішення, чи вигідне замовлення для вас за поточною дропшиперською ціною та тією націнкою, яку ви обрали. Якщо вигідно, ви оформляєте замовлення. Якщо не вигідно, у вас є право не оформляти замовлення. Виходячи з цього, звернення виду "у вас змінилася ціна, поверніть мені різницю", на жаль, не можуть бути задоволені.
 
Як дропшиппер отримує свою різницю?
Предоплата - різниця залишається у дропшиппера відразу, дропшиппер оплачує замовлення за дропшиппінговою ціною.
Накладений платіж - дропшиппер повинен отримати від клієнта свій заробіток (Різницю між своєю роздрібною та нашою дропшипінговою ціною) як передоплата. Клієнт оплатить замовлення при отриманні за дропшипінговою ціною.
 
Скільки одиниць товару має становити мінімальне замовлення? 
RES.ua не ставить вас у жорсткі рамки, мінімальне замовлення може становити 1 одиницю товару. У коментарі на замовлення вкажіть посилання на вашу торгову сторінку.
 
Де та як пропонувати товар покупцям?
Тут ваша фантазія може дати собі волю. Варіантів чимало, найзручніші з них:
  • Власний інтернет-магазин. В особистому кабінеті надані XML-файли для автоматичного завантаження товарів на Ваш сайт.
  • Інтернет-магазини створені на спеціальних онлайн-платформах. Є багато платних та безкоштовних сервісів (наприклад, prom.ua), які дозволяють створювати магазини в інтернеті.
  • Соціальні мережі. Прекрасна альтернатива інтернет-магазинам. Просто створіть сторінку (спільнота) у соціальній мережі, або використовуйте вже наявну у вас, завантажте пропозиції щодо товару, та починайте заробляти!
  • Дошки оголошень (olx.ua та ін.).
  • «Сарафанне радіо» - розкажіть друзям та знайомим про те, що ви можете запропонувати їм якісний одяг за приємними цінами.
Як подивитися дропшипінгові ціни? Де які ціни я бачу?
У нашому інтернет-магазині є два види цін: роздрібні (РРЦ), дропшипінгові (оптові).
Роздрібні ціни відображаються всім користувачам, які не зареєстровані (не залогінені) на сайті, а також усім зареєстрованим у групі покупців "Роздріб".
Якщо Ви зареєструвалися як дропшиппер, Ви бачите на сайті роздрібні (РРЦ) та дропшипінгові (оптові) ціни. Це ваші "закупівельні" ціни, до яких ви можете робити будь-яку націнку. Переконайтеся, що ви залогінені на сайті (у верхньому правому кутку має відображатися ваше ім'я).
Що саме необхідно для заняття дропшипінгом? 
Вам потрібен доступ в інтернет, бажання заробляти та… все. Головне - що вам не потрібні: стартовий капітал, штат співробітників, склади, приміщення навіть без власного веб-сайту можна обійтися. Умови, що пропонуються RES.ua – замовлення від 1 одиниці товару при першій закупівлі, та зазначення в коментарях до замовлення посилання на сторінку в соціальних мережах або сайт, з якого ви плануєте торгувати. 
 
Що робити, якщо покупець хоче повернути чи обміняти товар?
Щоб здійснити повернення або обмін товару, потрібно заповнити заяву за Вашого клієнта (скачати) та надіслати нам на імейл info@res.ua. Ваш клієнт відправляє посилку з поверненням безпосередньо на нашу адресу. Детальніше про повернення та обмін.
Інтернет-магазин RES.ua у своїй діяльності керується Законом України «Про захист прав споживачів», який допускає обмін та повернення товару за дотримання певних умов:
  • для товару неналежної якості - при зверненні протягом гарантійного терміну товару, який для електротоварів встановлює Кабінет Міністрів України;
  • для товару належної якості – при зверненні протягом 14 днів з моменту придбання товару, якщо більш тривалий термін не передбачено продавцем;
  • обмін та повернення товару проводиться лише в разі, якщо він не використовувався, і збережено його первісний товарний вигляд та етикетка. 
Якщо виникнуть питання, ви завжди можете звернутися до менеджера або онлайн-консультанта.
 
Якщо клієнт не забрав посилку
 
У випадку, якщо Ваш клієнт не забрав посилку, вона автоматично (на 5 день) повертається до нас. Витрати за доставку незабраної посилки несе дропшиппер. 
Якщо Ви оплачуєте замовлення за передоплатою, вартість доставки буде віднесена з суми замовлення. Решту суми менеджер може перевести на Вашу карту або залишити на Вашому рахунку в інтернет-магазині. 
 
Якщо Ви обрали оплату наложеним платежем, то після того, як менеджер прийме повернення, Вам будуть вислані реквізити з сумою за доставку незабраної посилки. Якщо у Вас є кошти на рахунку в інтернет-магазині, вартість доставки незабраної посилки може бути віднесена з них. 
 
Як дізнатися про наявність або відсутність конкретного товару у постачальника?
Вам немає необхідності уточнювати у менеджера наявність конкретного товару, оскільки сайт res.ua оновлюється в автоматичному режимі, наявність товарів на сайті завжди актуальна.
Файли форматів xml (yml), xls оновлюються кожні 5 години.
Вивантаження товарів в соцмережі за допомогою віджета є статичною, тобто, здійснивши один раз вивантаження товарів в соцмережу, в подальшому вам потрібно актуалізувати інформацію на вашій сторінці вручну, або проводити автоматичне вивантаження заново.
 
 
У чому зручність та вигода дропшиппінгу для Вас?
  • Цей вид діяльності не несе в собі жодних фінансових ризиків, адже вам не потрібні жодні матеріальні активи, стартовий капітал, штат співробітників. 
  • Всі турботи по відправці товару знаходяться на постачальнику. 
  • У вас є можливість навіть створити та просувати свій власний бренд. За домовленістю з дропшиппером постачальник може відправляти товари від його імені, в його фірмовій упаковці.
  • Цей вид діяльності можна поєднувати з основною роботою, він не вимагає особливих часових витрат.
  • Ціни, швидкість доставки та якість товару, що пропонує бренд RES.ua, вас приємно порадують! Свідченням цьому – велика кількість позитивних відгуків, задоволених клієнтів, роздрібних та оптових покупців.
Чому вигідний дропшиппінг саме з RES.ua
  1. Немає вимог мінімального та першого замовлення - оформляйте замовлення від 1 одиниці товару, починаючи з першого замовлення. Почати просто, спробуйте!
  2. Різниця між дропшиппінговою та роздрібною ціною дозволяє добре заробляти - 20-30% на одиниці товару. При цьому роздрібні ціни залишаються доступними.
  3. Працюємо з наложеним платежем - ні ви, ні ваші клієнти зовсім нічим не ризикуєте, оплачуючи товар після отримання. Потім, переконавшись, що ми надійні постачальники, ви зможете перейти на більш зручну систему роботи за передоплатою.
  4. Наявність товару завжди актуальна - ми розуміємо, наскільки для вас важливо виконати зобов'язання перед вашим клієнтом.
  5. Готові файли для вивантаження в інтернет-магазини та віджет для вивантаження в соцмережі - розміщати наші товари у себе дуже зручно.
  6. Допомога та підтримка - у початківців та навіть у досвідчених дропшипперів можуть виникати питання, і ми готові з задоволенням на них відповідати.
Дропшипперам, які співпрацюють з RES.ua, забороняється
  1. Дискредитувати бренд RES.ua, в якій-небудь формі, діями або бездіяльністю
  2. Вводити в оману клієнтів, видаючи свої торгові сторінки в інтернеті за офіційні сторінки бренду RES.ua. Наприклад, використовуючи оформлення сторінок, що копіює фірмовий стиль RES.ua, назви та адреси сторінок в інтернеті, повністю співпадаючі або незначно відрізняються від назв та адрес офіційних сторінок RES.ua, і т.д.

​         До Ваших послуг онлайн-консультанти, менеджери та відділ Дропшипінгу (пошта для звернень  info@res.ua). Завжди раді допомогти!

 
Коментарі