Каталог товарів
Вам передзвонити?

Розетки та вимикачі серії RAIN Lezard - конструкція та підключення

Вимикачі та розетки серії Rain - сучасні вироби з якісними комплектуючими. Виготовляються у декількох кольорах (білий, крем, перламутр, темний і т. д.), а це значить, вироби підійдуть до будь якого інтер'єру.

Дана лінійка має ряд переваг:
  • корпус з полікарбонату, - міцний, та не піддається вигорянню від уф-променів;
  • жорсткий металевий каркас;
  • можливість безгвинтового монтажу;
  • мінімалістичний дизайн, великий асортимент;
  • безпечні у використанні, деякі розетки мають "шторки" для захисту від дітей. 
Але це далеко не всі переваги серії. Пропонуємо подивитись відео з оглядом конструкції та порадами щодо встановлення:


 
Замовити електрофурнітуру RAIN виробника Lezard можна у нашому магазині RES.UA. Ми пропонуємо тільки оригінальні вироби за доступною ціною. В магазині постійно діють знижки на весь асортимент Lezard (запитуйте у менеджерів). Товар можна забрати самовивозом з центрального складу у Вінниці, або на будьяке відділенно Нової пошти у межах України. Середній термін доставки 1-2 дні при наявності на складі.
Коментарі
Схожі статті
17.02.2016
Як вибрати розетки та вимикачі
Як вибрати розетки та вимикачі
У сучасному світі кожна людида щодня користується електричними розетками та вимикачами. Тому потрібно знати, як правильно вибрати вимикачі та розетки, які підійдуть згідно того самого критерію, який Вам потрібен. Про це йтиметься в цій статті...
18.02.2019
Як підключити прохідний вимикач
Як підключити прохідний вимикач
Прохідний вимикач - комутуючий прилад для дублюючого «включення ↔ виключення» побутових та промислових світильників. Оснащення такими елементами полегшує управління освітленням з віддалених місць території...
01.12.2021
Електробезпека у ванній кімнаті
Електробезпека у ванній кімнаті
У ванній кімнаті, особливу увагу варто приділити електробезпеці. Неправильний монтаж та встановлення електричних розеток, вимикачів, або світильників може призвести до незворотних наслідків. Тому, при монтажі електричного обладнання слід дотримуватис..