Каталог товарів
Вам передзвонити?

Фотореле Аско ДР-309А та ДР309АР - розпаковка, підключення - відео на YouTube-каналі

  1. Сфери використання
  2. Підключення датчика руху

В інтернет-склад електротоварів розширення асортименту - датчики освітленості (або ще їх називають фотореле або сутінкові реле) - серії ДР-309A і ДР309АР.

У комплект датчика входить:

  • сам датчик;
  • кріпильна пластина;
  • інструкція з експлуатації;
  • гарантійний талон.

Сфери використання

Завдяки таким приладам можна автоматично включати або вимикати світло в залежності від рівня освітленості в діапазоні від 5 до 50Лк.

Це компактний пристрій можна встановлювати поза приміщенням для вуличних світильників. Працюють від мережі 220-240В з частотою 50 / 60Гц. Номінальний струм комутації - 10А.

Мають високий рівень пило і вологозахищеністю, здатні працювати в діапазоні температур - від -20 до +40 градусів Цельсія.

Єдина відмінність між серіями ДР-309а і ДР309АР - ступінь захисту у першого це IP44 а у другого - IP65.
 

Підключення датчика освітленості ДР-309а і ДР309АР

Микола Селезньов

Експерт Інтернет магазину «РЕС.юа»

Важливо розуміти:

Для оптимальної роботи фотореле, необхідно ретельно вибрати його розташування враховуючи кілька факторів. Фотореле має отримувати натуральне освітлення, отже, його місцезнаходження має знаходитись під відкритим небом. Також варто звернути увагу на найближчі джерела штучного світла, такі як вікна, лампи, ліхтарі та інші подібні джерела.

Детальніше про розпакуванні і підключенні можна дізнатися в відеоогляді:
 

Купити датчики освітленості АСКО можна в нашому інтернет магазині за доступними цінами. Ми працюємо безпосередньо з брендом Аско і пропонуємо найвигідніші цінові пропозиції. Відправляємо по всій Україні через перевізників. Для додаткової консультації телефонуйте за телефонами, які вказані у верхній частині сайту.

Коментарі
Схожі статті
22.11.2021
Інфрачервоні датчики руху: поради по використанню
Інфрачервоні датчики руху: поради по використанню
Існують різні виконання датчиків руху: настінні, стельові, накладні, врізні, також слід враховувати кут спрацьовування, це може бути 160, 180 і 360 градусів, розглянемо докладніше установку, схеми підключення та поради по експлуатації даних приладів...